Vācija Man Turbo centrbēdzes gaisa kompresors gaisa dzesētājs Rik{0}}T100 siltummainis
Pamatinformācija.
|
Materiāls |
Vara caurules, alumīnija spuras vai vara Fi |
|
Izcelsme |
Ķīna |
|
Materiāli |
Vara caurules, alumīnija spuras vai vara Fi |
|
Jauna lietojumprogramma |
Dzesētājs var atgūt izlietoto siltumu |
|
HS kods |
841990 |
|
Preču zīme |
Hylita termo |
|
Modelis Nr. |
RIK{0}}T100 |
|
Stils |
Cast{0}}In Type |
|
Siltummaiņa tips |
Plātnes spuru caurules veids |
|
Uzturēšanas līdzekļi |
Noņemams cauruļu komplekts |
|
Spuru slīpuma diapazons |
1,2–2,0 mm |
|
Transporta pakotne |
Jūrai piemērota koka kaste |
|
Princips |
Atdalošais siltummainis |
|
Pieteikums |
Vēsāks |
|
Ražošanas jauda |
2000 |
|
Sertifikācija |
CE, ISO, RoHS, ASME, Cutr |
|
Specifikācija |
6 kubikmetri |
Produkta apraksts
Universāls kompresors dažādiem lietojumiem
Saspiešana ir daudzu jutīgu rūpniecisku procesu pamatā. Dīkstāves ir dārgas, un jums jāzina, ka varat paļauties uz savu kompresijas aprīkojumu. Mūsu centrbēdzes kompresori daudzus gadu desmitus ir bijuši ļoti-novērtēts pamatelements visās nozarēs.
Mēs varam izgatavot Man Turbo centrbēdzes gaisa kompresoru dzesētājus ar jūsu sniegtajiem precīzu modeļu rasējumiem.

Īpaši{0}}uzticams kompresors daudzām nozarēm
No enerģijas reģenerācijas līdz transportēšanai, no rafinēšanas rūpnīcām līdz mēslojumam, mūsu centrbēdzes kompresori tiek izmantoti neskaitāmos lietojumos.
Neatkarīgi no tā, kurā nozarē jūs strādājat, jūsu darbības efektivitātes palielināšana būs jūsu prioritāšu sarakstā. MAN Energy Solutions centrbēdzes kompresori var tikt galā ar milzīgām tilpuma plūsmām un tiem ir nepieciešams neliels dīkstāves laiks, palielinot IA katru dienu. Daudzās nozarēs, kurās tiek izmantots šis kompresors, tiek izmantotas ļoti augstas likmes - dārgas un ļoti toksiskas vai viegli uzliesmojošas vielas. Uzņēmumā MAN Energy Solutions mēs apzināmies, ka mūsu kompresori ir šādu procesu pamatā. Mēs nepārtraukti strādājam, lai uzlabotu un ieviestu jauninājumus jau labi-pārbaudītās un ļoti ieteicamās iekārtas.

Centrbēdzes kompresori rūpniecisko procesu atbalstam
Mucas-veids vai horizontāli sadalīts, mēs zinām, kas atbilst jūsu nozarei
Atkarībā no tā, kādam lietojumam jums ir nepieciešams kompresors, mēs izvēlēsimies labāko plūsmas ceļa tehnoloģiju vienā no diviem mūsu pieejamajiem modeļiem: mucas{0}}veidu (RB) vai horizontāli sadalītu (RH). MAN Energy Solutions centrbēdzes kompresoru konstrukcijas aptver plašu plūsmas ātrumu, kā arī ārkārtēju izlādes spiedienu, lai mēs varētu reaģēt uz gandrīz visām nozares prasībām.
Mūsu modulārā konfigurācija svārstās no iepriekš izstrādātām centrbēdzes kompresoru paketēm līdz pilnībā pielāgotām vienībām.

Man Turbo centrbēdzes gaisa pakāpju dzesētāji no 1. pakāpes līdz pēdējai visu sēriju centrbēdzes gaisa kompresora pakāpei.
Materiāli: vara caurules, vara spuras, vara cauruļu loksnes. spuras var būt tīrs varš vai ar fenola sveķiem pārklātas vara spuras, kas ir izturīgākas. Ja ar apvalku, apvalks ir no ASME CODE oglekļa tērauda.
Populāri tagi: Vācija Man turbo centrbēdzes gaisa kompresora gaisa dzesētāja siltummainis rik-t100, Ķīna Vācija man turbo centrbēdzes gaisa kompresora gaisa dzesētāja siltummainis no rik-t100 ražotāji, piegādātāji, rūpnīca